Щоденне вживання яєць виявилося корисним

Червень 10, 2018, 19:44 | (0) | Здоров'я і краса
10de904b3c6118fa0460bc11f7bacbe52102ab6e

Вчені Американського товариства харчування на конференції Nutrition 2018 представили попередні результати ряду наукових робіт, в яких розкривається користь різних харчових продуктів для здоров’я людини. Про це повідомляється в прес-релізі на EurekAlert !.

Дослідження за участю пацієнтів з ожирінням і зайвою вагою показало, що щоденне вживання яєць протягом 12 тижнів значно знижує ймовірність розвитку діабету, при цьому не змінюється рівень холестерину в крові. Горіхи пекан також нормалізують рівень цукру в крові і зменшують резистентність до інсуліну лише через чотири тижні після початку прийому, при цьому їх денна доза становила 42 грами.

Результати наукової роботи, в якій взяли участь 101 677 осіб у віці 54-83 років, показали, що ферментовані молочні продукти з низьким вмістом жиру (йогурти) сприяли профілактиці колоректального раку. Інше дослідження за участю 706 добровольців продемонструвало користь листових овочів і ягід для зниження ризику розвитку хвороби Паркінсона.

Джерело: svidok.online

Коментарі

Немає коментарів

Залишити коментар

Доступні теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>