Рецепт тижня. Риба в горщиках

Грудень 6, 2015, 23:28 | (0) | Прості рецепти на щодень
images (2)

 Надаєте перевагу  рибним стравам? Тоді цей рецепт саме для вас. Отож, виймайте хутчіш свої чудові  глиняні горщики і гайда до роботи. Для того, щоб приготувати цей смаколик вам необхідно: 

судак - 1 шт.; картопля - 700 г; морква - 300 г; цибуля - 2 шт.; сметана  - 2/3 склянки ( рекомендую брати 20-25 % жирності); мінеральна вода - 100 мл; вершкове масло; сіль та перець до смаку.

Секрети приготування.

Спершу залийте горщики проточною водою і залиште постояти на 20 хвилин, згодом злийте її.

Почистіть  від кісток рибу і поріжте на поздовжні смужки, посоліть та поперчіть. Цибулю наріжте півкільцями, моркву – соломкою, а картоплю – прямокутниками. На вершковому маслі обсмажите цибулю і моркву.

 Приготуйте соус, змішавши сметану, мінеральну воду і сіль. Тепер викладайте у горщики  спершу картоплю,  потім цибулю з морквою і наостанок – рибу. Залийте  усе соусом. Ваші чудові горщики закрийте  кришечками та поставте в холодну духовку. Розігрійте її до 170 °С і готуйте близько години. Під час подачі можна прикрасити зеленню. Смачного!

Анна, м.Рогатин.

Коментарі

Немає коментарів

Залишити коментар

Доступні теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>