РЕЦЕПТ НАЙСМАЧНІШОЇ ПІЦИ ВІД ВЕТЕРАНІВ АТО

Травень 6, 2016, 14:49 | (0) | Прості рецепти на щодень
pitsa

Головна особливість нової київської піцерії Pizza Veterano, в тому, що готують тут ветерани АТО. Найпопулярнішою піцою в цьому незвичайному закладі вважається соковита і апетитна “Україна”. “Італійське національне блюдо з “українським колоритом”, – жартують працівники піцерії. Про особливості приготування піци розповів 37-річний піццейоло Рафаїл Агаєв. Боєць Національної гвардії, Рафаїл 11 місяців і 2 дні захищав нашу країну в зоні АТО.

Інгредієнти (для 1 піци (230 г))

Тісто: вода – 100 г, дріжджі – 0,3 г, борошно – 200 г.

Соус: помідори “Пелаті-томати” – 80 г, сіль і перець – за смаком.

Начинка: мацарелла – 100г, салямі – 35 г, бекон – 35 г, шинка – 35 г, помідори – 50 г, цибуля – 30 г.

Приготування

Спочатку потрібно приготувати тісто. Змішати воду, сіль і дріжджі. Всипати борошно. Перемішати до однорідної маси. Поставити на 4 години в тепло.

Потім приготувати соус. Томати перемолоти в блендері, так, щоб відчувалися невеликі шматочки помідорів. Додати сіль і перець за смаком.

Приготувати начинку. Тонко нарізати м’ясні інгредієнти, помідори і цибулю півкільцями.

З тіста зробити кулю правильної форми. Розкачати. Акуратно змастити піцу соусом. Покласти мацареллу. Першими викласти шматочки салямі, щоб ковбаса не підгоріла. Наступними бекон, шинку, помідори, врешті – цибулю.

Готувати в духовці при температурі 500°С – 1 хв 30 с, при 300°С – 10 хв. Цибуля має трохи підсмажитися.

Джерело: gazeta

Коментарі

Немає коментарів

Залишити коментар

Доступні теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>