Вчені назвали продукти, які активізують роботу мозку

Вересень 11, 2017, 17:42 | (0) | Здоров'я і краса
1473936838-5930

Люди з високим рівнем мононенасичених жирних кислот у крові мають більш впорядковану структуру в дорсальній системі уваги Продукти, багаті мононенасиченими жирними кислотами, зокрема, оливкова олія, горіхи, авокадо, підвищують інтелект, повідомляє The Hindustan Times. Дослідження показали, що інтелект був пов'язаний з дорсальною системою уваги, яка важлива для виконання завдань, що вимагають уваги, і повсякденних справ. Зокрема, загальний рівень інтелекту визначався тим, наскільки ефективно описана мережа була функціонально організована. Мононенасичені жирні кислоти грали тут не останню роль. Дані кислоти опинилися у тісній зв'язці з дорсальною системою уваги і з тим, наскільки система оптимально працює, зазначає Арон Барбі з Університету Іллінойсу. Дослідження раціону добровольців і рівня їхнього інтелекту виявили, що люди з високим рівнем мононенасичених жирних кислот у крові мали впорядковану структуру у дорсальній системі уваги. Тож, мононенасичені жирні кислоти здатні реально впливати на пізнавальні здібності, заявляє Барбі. Джерело: health.unian.ua

Коментарі

Немає коментарів

Залишити коментар

Доступні теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>